Двудневната борса се провежда в КЦ „Морско казино” - в зала „Петя Дубарова” и в зала „Георги Баев”, до днес. Събитието е организирано от Бургаската регионална туристическа асоциация, под патронажа на Областна администрация-Бургас и община Бургас.

Туроператори и общини от България, Гърция, Турция и Италия показват красиви дестинации, продукти и услуги. Богата и вълнуваща програма съпътства провежданото на борсата. Посетителите ще бъдат изненадани с редица презентации, възстановки, певчески и танцови изпълнения.

Религиозният културен туризъм е акцент в изложението. От няколко години Бургаската регионална туристическа асоциация работи по създаването на религиозни културни маршрути и включването им в международни мрежи. Един от тези маршрути е “Пътят към Йерусалим“.  

"Идеята е да бъдат обединени Адриатическото крайбрежие и пътя на поклонниците от там към Йерусалим с Черноморското крайбрежие", обясни Соня Енилова, председател на БРТА.

Изложението се провежда под патронажа на Министерство на икономика и енергетиката, Община Бургас и Областна администрация Бургас.