Управата на райското кътче е приготвила неустоими изкушения, съобщиха от община Бургас.

Специалните предложения включват незабравим учебен час, бизнес обяд или уикенд на най-романтичното място в Бургаския залив.

През месец октомври остров Света Анастасия отваря врати за ученически класове и дава възможност за провеждане на открити учебни занятия. Билет за пътуване в двете посоки, закуска (сандвич + сок), посещение на музей, възможност за провеждане на учебен час в зала или на открито струва 10 лв. Офертата важи за групи от минимум 20 човека (ученици с минимум 1 учител - придружител). Корабчето тръгва в 10 часа сутринта.

Промоция има и за бизнес обяд. Откраднете два часа, за да избягате от градската суматоха в името на един добър обяд и разтоварваща морска разходка до Острова, призовават от управата на атракцията.

Цената е 26 лв. Офертата включва билет за пътуване в двете посоки, oбяд (супа или салата, основно ястие, десерт, хлебче и чаша вино), посещение на музей. Тръгването е от 11.30 ч, а престоят на острова – 90 мин.

Ако пък искате цял уикенд насред морето само за себе си, може да отпътувате на 4 мили от Бургас. Офертата за 79 лв. на човек включва двупосочен билет до острова и обратно, вечеря, нощувка, закуска, посещение на музей, въдица под наем.

За да се възползвате от предложенията, трябва да направите предварителна резервация на тел. 0882 00 41 24 или имейл: reservations@gotoburgas.com минимум един ден преди деня на пътуване.