27-годишният мъж се „изявил” в култовото бургаско кафе в центъра „Мангос”. Той обрал двама други мъже, клиенти на заведението.

27-годишен мъж от Средец бил в бара заедно с двама приятели.

Към тях се приближил Малката Рижа, който взел 25 лв. и мобилен телефон, собственост на мъжа от Средец. Вещите били оставени на масата.

Стоянчов взел и 20 лв. от единия от приятелите, след което напуснал заведението.

Рижата е задържан със съдействието на служители от сектор „Криминална полиция” при Областна дирекция на МВР - Бургас за срок от 24 часа.
Направил е пълни самопризнания и предал отнетите вещи.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Сцената се разиграла на втория етаж на бургаския клуб. Поражения след скандала няма, затова и от управата на бара няма да се жалват в полицията.

Служители на заведението разказаха пред Topnovini.bg, че Стоянчов от време на време идвал в бара, но никога досега не е създавал проблеми.

По техни думи другите участници в конфликта са работели като охрана в известна бургаска дискотека.

Версията на работещите в „Мангос” е, че дрязгата между Рижата и другите мъже от скандала е започнала много по-рано, като клубът е имал нещастието кулминацията на скандала да се случи именно там.

Камерите на заведението са запечатали случката. Записите са предадени на полицията.

След снощната разправия заведението, което досега работеше денонощно, сменя работния график.

Барът ще бъде затворен от 2 до 7 часа сутринта, тъй като това е времето, в което се случват най-често подобни конфликти.

Братът на Симеон Стоянчов - Калоян Стоянчов, бе убит на 20 септември 2009 г. на кръстовище в бургаския кв. "Меден рудник". Върховният касационен съд (ВКС) оправда окончателно Петко Лисичков за убийството, станало при самоотбрана.