В събота Флагман.бг публикува две снимки и постове към тях във Фейсбук, от които ясно се вижда жив пинчер, сочен като Томи, собственост на Анджелика Петрова, както и животно в тава с картофи, поразително приличащо на кучето. Самата Анджелика и приятелите й твърдят в социалната мрежа, че са изпекли нейния пинчер.

Обществеността беше потресена от изявлението на компанията в социалната мрежа.

Малко след като снимките се появиха в интернет, Анджелика Петкова деактивира профила си в социалната мрежа. Тя се е обаждала в местните издания, за да каже, че това всъщност е шега.

Сниманото четириного дори не било нейно. За да докаже, че е живо кучето, Анджелика изпратила снимка, на което е снимано на фона на съботен вестник.

"Бяхме около 20 човека, беше бъзик, кучето е на сестрата на един мой приятел, който е в Германия. Ние фактически се бъзикахме с него, после стана голям скандал. Заляха ме със съобщения и заплахи във Фейсбук, аз си изтрих профила, че стана страшно. Можем да снимаме и човека, от който купихме заека. След всичко това разбрах, че повече трябва да се внимава какви шеги си правя", казва Анджелика.

Съпругът на Анжелика Милен Петров също коментира случая. Написаното от нас за сготвения с картофи пинчер не отговаря на истината, заяви Милен Петров.

„На Великден отсъствах, съпругата ми празнуваше с приятели, знам кой е сготвил заека – бивш полицай е и ако трябва ще ви го доведа да гарантира, че е заек. Да, необичайно е, че заекът е сготвен с главата, но наистина е заек, не е пинчерът на жена ми. Прилича ви на куче, защото е с главата“, разказа той.