Това е основа за пълноценното развитие на подрастващото поколение, съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Те канят всички медии, родители и директори в кухнята-майка в к-с „Меден рудник”  от 11.30 часа.

„Надяваме да привлечем вниманието на нашите партньори, родители и медии, които да посетят кухнята и да се убедят в отличните условия в които се приготвя храната, както и в усилията на екипа ни да осигури само здравословна и качествена храна за децата на Бургас. Всички ще имат възможност да опитат храната, която предлагаме на децата и да споделят своето мнение и препоръки за подобряване процеса на хранене на децата”, казват от предприятието.

„Хляб и хлебни изделия” ЕООД ежедневно осигурява здравословен обяд на над 800 деца в Бургаска област. Фирмата спазва нормативните изисквания за здравословно и безопасно хранене на децата и непрекъснато се стреми да подобри качеството на предлаганите продукти.

Фирмата е с традиции в производството на хляб и хлебни изделия от 1968г. Тя си е изградила имидж на лоялен и коректен партньор, поддържащ високо качество на продуктите си.

През  май 2012 г. фирмата откри една от най-големите и модерни кухни-майки в Бургаска област.

Кухнята-майка ежедневно храни хиляди бургазлии, които са я избрали заради високото качество на продукцията и професионализма.

Ежедневно на  доверяват множество клиенти като Домашен социален патронаж, Български червен кръст, училища, детски градини, социални домове, болници и други в Област Бургас.