Без подадени сигнали за аварии и нарушения на обществения ред е преминало денонощието в Бургас, съобщи дежурният в общината.

Слана има по мостовете на автомагистрала ”Тракия”, но участъците са обработени, дежурният в Областно пътно управление пред "Фокус".

Предимно сухи са пътните настилки на територията на Област Бургас. Температурите са от 0 до минус 5 градуса. Времето е тихо и ясно.

Няма затворени пътни участъци, няма и ремонти. Забранено е движението на тежкотоварни автомобили над 3.5 т в Дюлински проход. Временни ограничения за движение са въведени на няколко места в областта.

От км 22 до км 39 по пътя от разклона за с. Варовник до кръстовището с пътя Елхово – Бургас се ограничава движението на тежкотоварни автомобили с общо тегло над 10 т.

По пътя Веселие-Ясна Поляна в участъка на аварирал мост над река Ропотамо при км 16 е изграден временен път с брод през коритото на реката, въведено е временно ограничение на скоростта до 20 км/ч и забрана за движение на МПС над 12 т.

По пътя Черница-Сунгурларе-Чубра се ограничава движението на тежкотоварни автомобили с общо тегло над 10 т.

По пътя Царево-Резово на стоманобетонен мост на река Чифчиево дере се ограничава движението на тежкотоварни автомобили с общо тегло над 20 т.