Безплатни обучения за родители на деца с увреждания в Бургас

stat 13:35  |  17 март 2017 | | / Редактор Десислава Димитрова /  
Деца с аутизъм участват в арт терапия. Родителите обаче също трябва да знаят какво да правят Деца с аутизъм участват в арт терапия. Родителите обаче също трябва да знаят какво да правят
Сн.: Bulphoto

Община Бургас организира безплатни обучения за родители на деца с детска церебрална парализа, аутизъм и соматични увреждания.
Те се провеждат от квалифицирани специалисти и включват презентации, работа в малки групи по определени казуси, ролеви игри, групови дискусии. Обученията ще се проведат на два етапа:

27-28 март от 9.00 до 14.00 часа в зала "Петя Дубарова" на Културен център "Морско казино" - обучения за родители на деца с ДЦП и соматични увреждания и 29-30 март от 9.00 да 14.00 часа в зала "Петя Дубарова" - за родители на деца с проблеми от аутистичен спектър.

Повече за новия център, който се намира в квартал "Ветрен", вижте на http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/30238. Записвания за обучението се правят чрез заявка по електронна поща до Георги Сакалиев, старши експерт "Европейски политики и програми", на g.sakaliev@burgas.bg.Премиери

Привличане

Привличане

Разказ за успеха, амбициите, любовта, изпъстрен с много танци. Свежа история за поколението на...

Принцесата на покера

Принцесата на покера

По мемоарите "Molly's Game: From Hollywood's Elite to Wall Street's Billionaire Boys Club, My...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК