Новото шоу на руския FLEXX BALLET гостува в Бургас

stat 12:45  |  11 октомври 2017 | | / Автор Дир.бг /  
FLEXX BALLET FLEXX BALLET
Сн.: Община Бургас

Новото шоу на руския FLEXX BALLET "Fanatica" ще могат да гледат бургазлии на 17 декември, съобщиха от Община Бургас.
Пет незабравими спектакъла на FLEXX BALLET ще се проведат във Варна на 16.12, Бургас на 17.12, Велико Търново на 19.12, Стара Загора на 20.12 и Габрово на 21.12. Все още има места.

Билети можете да намерите на касите на ФКЦ Варна, Държавна Опера Бургас, ДКС "Васил Левски" Велико Търново, Държавна Опера Стара Загора, зала "Орловец" Габрово, бензиностанции OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg, уточниха от общината.


Единствен по рода си FLEXX BALLET достойно представя руското танцово изкуство на световно турне през 2017 и 2018 година.  За първи път балетът триумфира със своя нов спектакъл от танц, звук и най-иновативни 3D визуализации на многохилядния стадион в Пекин, Китай. В Шанхай от три години насам се намира едно от елитните танцови училища с името на FLEXX BALLET, където се обучават кадри от цял свят.

FLEXX BALLET не е позната класическа пиеса, не е съвременно изкуство от типа на черния квадрат, който никой не разбира, FLEXX BALLET е ново поколение изкуство. Балетът е съставен от 25 танцьора - балетисти, някои от, които и латино танцьори, майстори на брейк денс и спортни танци, както и акробати. Компилацията от различни образи и умения дава една безкрайна висота и нестандартност на балета. FLEXX BALLET целогодишно прави кастинги и набира кадри от всички краища на света, които да се обучават в професионалните училища в Русия и Китай, а скоро и в други държави.

Всички тези усилия, колекцията от изключителни таланти, феноменалните хореографии, изкусно ушитите костюми, музиката, най-новото от света на визуалните технологии, правят спектаклите на FLEXX BALLET неповторими и истинска наслада за окото и душата. Една палитра от силни емоции, естетика и удоволствиe.

Премиери

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК