Грък се удави при опит да се обеси в Бургас

stat 12:13  |  13 октомври 2017 | | / Редактор Лилия Чалева /  
Трагедията се е разиграла в червъртък вечерта на моста в Бургас Трагедията се е разиграла в червъртък вечерта на моста в Бургас
Сн.: Bulphoto

Тялото на 75-годишен мъж бе извадено от района на бургаския мост в четвъртък към 19 часа.
Екип на Гранична полиция с катер успя да извади трупа, предаде Дарик

Загиналият е гръцкият гражданин Спиродон Христоу от гръцкото градче Аскри, което се намира на няколко километра от Атина.

Според данни на Burgasinfo,  мъжът е сложил край на живота си. Той се е опитал да се обеси на моста до централния плаж в Бургас, но въжето се е скъсало и той е паднал в морето, където се удавил.

Полицията е открила обувките и раницата му на брега. В нея е имало очила, шофьорската му книжка и телефон на български мобилен оператор, който е звънял няколко пъти, докато е траела спасителната операция.

75-годишният Спиридон Христоу е имал къща в бургаското село Маринка, където живеел постоянно. Преди време Спиридон дошъл в България и се установил в селото, заедно с жена, с която живеел на семейни начала. Той обаче имал сериозни проблеми у дома. Преди около година си тръгнал за Гърция, а жената останала тук. Вероятно са имали проблеми помежду си, защото той дълго време не идвал в Маринка. Скоро обаче се завърнал, като често бил забелязван извън дома си.Премиери

Гномчета вкъщи

Гномчета вкъщи

Малката Кло разбира, че новите й градински джудженца изобщо не са това, което изглеждат. Сега тя...

Черната пантера

Черната пантера

По комиксите на Marvel Comics, създадени от Стан Лий и Джак Кърби. Първият тъмнокож супергерой...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК