Бившата на Очите прави гонки в Бургас

stat 08:20  |  24 септември 2010 /Редактор Георги Брандийски /  
Бившата приятелка на Митьо Очите все още кара неговото “Lamborghini“ Бившата приятелка на Митьо Очите все още кара неговото “Lamborghini“
Сн.: БГНЕС

Бившата приятелка на Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите - Антигона, е сред най-дейните участници в незаконните улични гонки с коли.
Тридесетгодишната блондинка си умирала да си вдига адреналина, като профучи нощно време през някой безлюден булевард с над 200 км/час, потвърждават полицаи които по време на смяна са я засичали, предаде агенция КРОСС, цитирайки dnesiutre.com. Знойната дама няма начин да бъде сбъркана, тъй като все още кара култовото “Lamborghini“ на Очите, което професор Кушлев много искаше, но така и не успя да вземе. Както се знае, преди да се отправи към пандиза, Желязков успя да уговори продажбата на фамозното си “Lamborghini“ за над 150 000 евро. Колата бе внесена от Германия три години по-рано, а сделката уредил приятелят на Желязков-Радослав Канадеца. Именно на негово име било регистрирано и “Lamborghini“-то. Впоследствие колата бе прехвърлена на приятелката на Очите-Антигона. С тази “маневра“ Очите успя да опази луксозното возило от комисията “Кушлев“, която наложи запор върху негово имущество за близо 2,4 милиона лева. Така че Антигона продължава да му се радва, въпреки че вече не са двойка с Митьо Очите.

Местата в Бургас, на които най-често се правят среднощни гонки, са пътят за Сарафово и този към село Маринка и Твърдица. Полицаите са се зарекли именно там да поставят в най-скоро време видео наблюдение. Докато се монтират камерите, опасните участъци ще се следят по 24 часа от полицейски патрули. Това обаче не се отразявало на гонките.


Премиери

CHiPs: Магистрални ченгета

CHiPs: Магистрални ченгета

Джон „Печения“ Бейкър (Дакс Шепърд) и Франсис „Понч“ Пончерело (Майкъл Пеня) са новобранци в...

Загиващ ум

Загиващ ум

По автобиографичната книга "Brain on Fire: My Month of Madness" (2012 г.) на американската...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК